Geleceğin otomasyon uygulamaları akıllı entegre otomasyon çözümlerini temel alıyor. Omron da temel algılama ve kontrol teknolojilerine yapay zekayı ekleyerek Endüstri 4.0’a uyumlu akıllı fabrikalar ve inovatif ürünler geliştirilmesine olanak sağlayan en ileri teknolojileri sunuyor. Entegre, akıllı ve interaktif teknoloji çözümleri üreticilerin verimlilik, esneklik ve kaliteyi artırırken ürünlerini geliştirmelerine imkan tanıyor.
Dünya çapındaki lider üreticiler; Omron'un entegre robot teknolojileri, otonom akıllı araçları (AIV), algılama, kontrol, emniyet, komponentler ve gelişmiş görsel denetim çözümlerini kullanıyor.
Endüstri 4.0 ile Akıllı Fabrikalar Gerçek Oluyor
Bu doğrultuda Omron tüm bilgi birikimi ile Endüstri 4.0 ve geleceğin dijital üretim sistemlerine dikkat çekmeyi amaçladığı seminerlerine devam ediyor. Siz de şimdi size en yakın bölgede gerçekleşecek etkinliğe katılarak geleceğin teknolojilerinin nasıl gerçekleştiğini, bunları kendi sistemlerinize nasıl uygulayabileceğinizi dinleyebilirsiniz.
Seminer Programı
Endüstri 4.0 ile üretime inovasyon getirin
►Endüstri 4.0 nedir, neler getirecek, sizi hangi değişimler bekliyor?
Entegre, Akıllı ve İnteraktif otomasyon çözümleri
►Akıllı fabrikalar için akıllı makineler üretin
►Akıllı makineler ile akıllı fabrikalara dönüşün
Seminerlerin Gerçekleştirileceği Yerler ve Tarihleri
13 Temmuz 2017 – Çorlu
20 Temmuz 2017 – İkitelli / İstanbul
27 Temmuz 2017 – Gebze / Kocaeli
03 Ağustos 2017 – İzmit / Kocaeli
08 Ağustos 2017 – Ankara
16 Ağustos 2017 – Samsun
17 Ağustos 2017 – Çorum
22 Ağustos 2017 – Gaziantep
23 Ağustos 2017 – Malatya
24 Ağustos 2017 – Kayseri
Online Kaydınızı Yaptırmayı Unutmayın
Sınırlı sayıda kontenjanın olduğu seminerlere katılımınızı teyit etmek için industrial.omron.com.tr/kayitadresinden online kaydınızı gerçekleştirebiliyorsunuz.
Dünyadaki En Yenilikçi Şirketlerden Biri
Omron, ClarivateAnalytics (eski adıyla Thomson Reuters) tarafından 2016'nın En İyi 100 Global Yenilikçi Şirketinden biri seçildi. Global bilişim hizmetleri şirketi ClarivateAnalytics, tescilli fikri mülkiyet ve patent verilerini temel alarak En İyi 100 Global Yenilikçiyi seçmektedir. Clarivate, bağımsız bir indekse göre fikri mülkiyet eğilimlerini analiz ederek en yenilikçi şirket ve kurumları belirler. En son 2013 yılında bu ödüle layık görülen Omron, 2016 yılında alınan bu ödülle ikinci kez En İyi 100 Global Yenilikçi arasına girmeyi başardı.
1959 yılında Omron'un kurucusu KazumaTateishi, şirketi Hayatı Geliştirmeye ve Daha İyi Bir Toplum Amacına Hizmet Etmeye adayarak çok sayıda teknolojik yeniliğin yanı sıra manevi bir itici güç oluşturdu. Omron kurucusunun izinden giderek topluma hizmet etmeye devam ediyor. Sosyal Gereksinimlerden Doğan Yenilik, Omron İlkeleri kapsamında tanımlanan en önemli değerlerden biridir. Bu da, geleceğe ilham veren çözümler üreterek iş hayatında karşılaşılan sorunların çözümünde öncü olmak anlamına geliyor. Omron, daha iyi bir toplum amacına hizmet etmek için fikri mülkiyet stratejisini geliştirmeye ve iş faaliyetlerini ARGE ile bir bütün olarak yürütmeye devam ediyor.
Omron Hakkında
Omron, temel algılama ve kontrol teknolojilerini kullanarak faaliyet alanını kontrol komponentleri, elektronik komponentler, elektronik otomotiv komponentleri, sosyal altyapı, sağlık hizmetleri ve çevre gibi iş alanlarına kadar genişleten lider endüstriyel otomasyon şirketidir. 1933'te kurulan Omron, dünya çapında yaklaşık 39.000 çalışanıyla 110'dan fazla ülkeye ve bölgeye ürün ve hizmet sunuyor. Omron, endüstriyel otomasyon alanında ürün ve müşteri desteğinin yanı sıra üretime yenilik getiren otomasyon teknolojileri sunarak zengin bir toplum yaratılmasına katkıda bulunuyor.
Daha fazla bilgi için:
İletişim İçin:
Güray Yayla
Pazarlama İletişimi Koordinatörü
Tel: +90 (216) 556 51 30